TE ZGJEDHURAT E KSAJ JAVE

ZBRITJE NË BRENDET INTERSPORT

Shijo koleksionin më të ri nga Pro Touch tani me 20% zbritje. Ky brand garanton kualitet të lartë dhe teknologji të garantuar.
Zgjedhni atleten apo veshjen tuaj të preferuar me cmime shumë të volitshme.

KOLEKSIONI NIKE

Shfleto koleksionin më të ri nga top brendi juaj i preferuar Nike.
Pajisu me veshmbathjet më të reja Nike dhe qëndro një hap me kohën.

KOLEKSIONI ADIDAS

Shfleto koleksionin më të ri nga top brendi botërorë Adidas.
Pajisu me veshmbathjet më të reja Adidas dhe qëndro një hap me kohën.
Front Image
Front Image
Front Image

MESHKUJ

FEMRA

FËMIJË

KATEGORITË

ZBRITJE NË BRENDET INTERSPORT

Shijo koleksionin më të ri nga Pro Touch tani me 20% zbritje. Zgjedhni atleten apo veshjen tuaj të preferuar me cmime shumë të volitshme.

NIKE

Brendi juaj i preferuar tani me koleksionin më të ri pranveror

ADIDAS

Shfleto koleksionin më të ri pranveror nga top brendi botëror Adidas

ZBRITJE DERI NË 50%

Zbritja vazhdon në qindra produkte sportive nga markat më të njohura botërore

KOLEKSIONET

SPORTET

NOT & PLAZH