ZBRITJE 20% NGA PRO TOUCH

Me një përvojë 20 vjeqare, njëri nga brendet eksluzive të Intersport, tani vjen me zbritje -20%. Ky brend garanton qëndrueshmeri të madhe, teknologji të garantuar dhe kualitet të lartë. Zgjedhni atleten apo veshjen tuaj të preferuar me cmime shumë të volitshme.

KOLEKSIONI I ATLETEVE PËR MESHKUJ

Të lehta, funksionale dhe të qëndrueshme. Zgjedhni njërën
nga atletet e Pro Touch tani me zbritje. Të përditshme
apo për vrapim, zgjedhja është e juaja.

KOLEKSIONI I VESHJEVE PËR MESHKUJ

Shfleto koleksionine veshjeve Pro Touch për meshkuj. Të
rehatshme dhe fleksibile zgjedhni veshjen tuaj
të preferuar tani me zbritje

KOLEKSIONI I ATLETEVE PËR FEMRA

Të lehta, funksionale dhe të qëndrueshme. Zgjedhni njërën
nga atletet e Pro Touch tani me zbritje. Të përditshme
apo për vrapim, zgjedhja është e juaja.

KOLEKSIONI I VESHJEVE PËR FEMRA

Shfleto koleksionine veshjeve Pro Touch për meshkuj. Të rehatshme dhe fleksibile zgjedhni veshjen tuaj
të preferuar tani me zbritje

KOLEKSIONI I ATLETEVE PËR FËMIJË

Të lehta, funksionale dhe të qëndrueshme. Zgjedhni njërën
nga atletet e Pro Touch tani me zbritje. Të përditshme
apo për vrapim, zgjedhja është e juaja.

ZBRITJE 20% NGA PRO TOUCH

Me një përvojë 20 vjeqare, njëri nga brendet eksluzive të Intersport, tani vjen me zbritje -20%. Ky brend garanton qëndrueshmeri të madhe, teknologji të garantuar dhe kualitet të lartë. Zgjedhni atleten apo veshjen tuaj të preferuar me cmime shumë të volitshme.

KOLEKSIONI I ATLETEVE PËR MESHKUJ

KOLEKSIONI I VESHJEVE PËR MESHKUJ

KOLEKSIONI I ATLETEVE PËR FEMRA

KOLEKSIONI I VESHJEVE PËR FEMRA

KOLEKSIONI I ATLETEVE PËR FËMIJË