Rreth INTERSPORT

Filozofia jonë është e thjeshtë.

Gjatë dekadave të fundit, njerëzit dhe qëndrimi i tyre ndaj sportit ka ndryshuar – dhe INTERSPORT po ndryshon me ta.

Mesazhi i brendit të INTERSPORT “Sport to the People” shpreh thjeshtë dhe emocionalisht thelbin e INTERSPORT.

Sa më shumë që pëlqeni të bëni diçka, aq më shumë e bëni atë. Ne ju ndihmojmë të zgjidhni pajisjet që do t’ju japin kënaqësi maksimale.

MOTIVI YNË

Në INTERSPORT besojmë që sporti është për të gjithë.
Çdo ditë stafi ynë nëpër botë punon drejt bërjes së këtij vizioni në realitet.

NE JEMI TË PËRKUSHTUAR ...

... që të sigurohemi që të gjithë mund të shijojnë përfitimet e një stili të jetesës aktive dhe të shëndetshme

Ne jemi krenar ...

... për t'i pritur klientët tanë në një mjedis të mrekullueshem dyqani

Ne jemi të pasionuar ...

... për ti ndarë përvojat tona sportive dhe ekspertizën e produkteve me klientët tanë.

Ne sigurojmë ...

... që çdo klient ti marrë këshillat më të mira pa marrë parasysh moshën, aftësitë dhe buxhetin e tyre

Ne aktiviziojmë ...

... klientët tanë në ndjekjen e tyre të sportit

Ne jemi të dedikuar ...

... për të siguruar pajisjet dhe brendet që çojnë në gëzimin maksimal të sportit

Lokacionet e dyqaneve

Na vizitoni dhe provoni produktet më të reja nga brendet tuaja të preferuara.

Prishtinë

Prishtinë

Prishtinë

Prishtinë

Fushë Kosovë

Prizren

Ferizaj