Mbathje Shkollor Timberland


Mbathini llojin e corapeve qe i mbathni zakonisht me atletet tuaja dhe mateni këmbën në mbrëmje (këmbët zakonisht fryhen gjatë ditës).

Udhëzuesi

MadhësiaGjatësia Thember-Gishta (cm)
3622
3722.5
37.523
3823.5
3924
39.524.5
4025