Mbathje Shkollor


Mbathini llojin e corapeve qe i mbathni zakonisht me atletet tuaja dhe mateni këmbën në mbrëmje (këmbët zakonisht fryhen gjatë ditës).

Udhëzuesi

MadhësiaGjatësia Thember-Gishta (cm)
35.521.9
3622.3
36.522.7
37.523.1
3823.4
38.523.8
3924.2
4024.6