Main-landing-page-desktop

KARIERË NË INTERSPORT

“Nga dashuria për sportin”. Ky është motivi kryesor mbrapa çdo veprimi ne kompaninë tonë. Kjo është arsyeja pse ne dalim në punë çdo ditë. Kjo dashuri për modën sportive, vrapimin, aventurat në natyrë,sportet ekipore dhe dimërore kultivohet cdo ditë në selinë tonë në Prishtinë. 

Dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë? Shfletoni me poshtëi faqën “Mundësi punësimi” për tu informuar rreth  pozitave të lira aktualisht dhe bashkohu revolucionit sportiv në Kosovë!

INTERSPORT-Store

SYNIMI YNË

Në INTERSPORT ne jemi në kërkim të ideve të cilat do të ndryshojn kulturën sportive në Kosovë.

PREZENCA DIGJITALE

Në INTERSPORT Kosova prezenca dixhitale ka vlerë.
Bëhu pjesë e një ekipi dhe zhvilloni aftësitë tuaja digjitale.

INTERSPORT-Digital-Importance
INTERSPORT-Find-Your-Fit

POZITAT E HAPURA

Marketing Manager

Prishtine, Kosove

E-Commerce Manager

Prishtine, Kosove
Main-landing-page-mobile

KARIERË NË INTERSPORT

“Nga dashuria për sportin”. Ky është motivi kryesor mbrapa çdo veprimi ne kompaninë tonë. Kjo është arsyeja pse ne dalim në punë çdo ditë. Kjo dashuri për modën sportive, vrapimin, aventurat në natyrë,sportet ekipore dhe dimërore kultivohet cdo ditë në selinë tonë në Prishtinë.

 

Dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë? Shfletoni me poshtëi faqën “Mundësi punësimi” për tu informuar rreth  pozitave të lira aktualisht dhe bashkohu revolucionit sportiv në Kosovë!

 

INTERSPORT-Store

SYNIMI YNË

Në INTERSPORT ne jemi në kërkim të ideve të cilat do të ndryshojn kulturën sportive në Kosovë.

INTERSPORT-Find-Your-Fit

POZITAT E HAPURA

Marketing Manager

Prishtine, Kosove

E-Commerce Manager

Prishtine, Kosove

PREZENCA DIGJITALE

INTERSPORT-Digital-Importance

Në INTERSPORT Kosova prezenca digjitale ka vlerë. Bëhu pjesë e një ekipi dhe zhvilloni aftësitë tuaja digjitale.