Atlete | Meshkuj | Adidas

X_PLR

90€ 63€

KOLEKSIONI

NIKE

Zbulo koleksionin e zbritjes nga produktet Nike

Atlete | Meshkuj | Nike

Air Max Motion 2

108€ 75€

Atlete | Femra | Nike

Air Max Sequent 4

92€ 64€

Atlete | Femijë | Nike

Pico 4

32€ 22€

Maicë | Meshkuj | Nike

Just Do It Top

32€ 25€

Shorce | Fëmijë| Nike

Dri-FIT Imprime

32€ 25€

Sandale | Femra| Nike

Kawa Shower

24€ 19€

KOLEKSIONI

ADIDAS

Zbulo koleksionin e zbritjes nga produktet Adidas

Atlete | Meshkuj | Adidas

Questar Ride

75€ 52€

Atlete | Femra| Adidas

Stan Smith

65€ 52€

Atlete | Fëmijë | Adidas

Advantage Clea

40€ 28€

Atlete | Meshkuj | Adidas

Adilette Aqua

20€ 16€

Maicë | Femra | Adidas

Graphic

25€ 20€

Shorce|Meshkuj|Adidas

Outline

40€ 32€

Koleksioni Lifestyle

Dëshironi të dukeni bukur dhe sportiv në të njejten kohë?
Sigurisht që është e mundur. Zbuloni koleksionin e zbritjes lifestyle për meshkuj, femra dhe fëmijë.

BOXY

Maicë | Femra | Converse

30€ 21,00€

CLASSIC JOGGER

Atlete | Femra | Reebok

35€ 24,00€

VERTICAL COLEGIATE

Bluzë | Meshkuj | Converse

35€ 24,00€

WINSTON

Maicë | Meshkuj | Hummel

17€ 11,00€

GARLAND I

Shorce | Fëmijë | Energetics

17€ 11,00€

FOLIAGE FUTURA

Maicë | Fëmijë | Nike

22€ 17,00€

WINSTON

Maicë | Meshkuj | Hummel

17€ 11,00€

CLASSIC JOGGER

Atlete | Femra | Reebok

35€ 24,00€

BOXY

Maicë | Femra | Converse

30€ 21,00€

VERTICAL COLEGIATE

Bluzë | Meshkuj | Converse

35€ 24,00€

GARLAND I

Shorce | Fëmijë | Energetics

17€ 11,00€

FOLIAGE FUTURA

Maicë | Fëmijë | Nike

22€ 17,00€

Sportet

Nuk ka më arsyetime për të qëndruar në formë.
Zbuloni dhe praktikoni sportin tuaj të preferuar
me koleksionin më të fundit në zbritje.

Atlete | Meshkuj | Energetics

ARGENTIER

18€ 10,00€

Hellanke | Femra | Energetics

KERRA

23€ 13,00€

Atlete | Meshkuj | Energetics

ARGENTIER

18€ 10,00€

Hellanke | Femra | Energetics

KERRA

23€ 13,00€

Atlete | Meshkuj | Adidas

GALAXY 4

50€ 35,00€

Hellanke | Femra | Pro Touch

PALANI II

28€ 16,00€

Atlete | Meshkuj | Nike

SUPERFLY 6 CLUB CR7

76€ 45,00€

Shorce | Meshkuj | Nike

NK F.C

43€ 34,00€

Atlete | Meshkuj | Nike

SUPERFLY 6 CLUB CR7

76€ 45,00€

Shorce | Meshkuj | Nike

NK F.C

43€ 34,00€

Atlete | Meshkuj | Nike

FLYTRAP II

108€ 54,00€

Bluzë | Meshkuj | Nike

JORDAN GX1

43€ 34,00€

garanton

Produkte origjinale

Produkte 100% origjinale
nga top brendet botërore.

Pagesa
të sigurta

Me para në dorë &
kartelë bankare

Transport të shpejtë

Prano produktin
brenda 48 orëve.

Kujdes ndaj klientit

Kontakto + 383 43 555 656 ( Viber & Whatsapp )