Zbritja vlen vetëm online

Kanë mbetur edhe

Orë
Minuta
Sekonda

Përfitoni nga oferta. Zbritja zgjat
vetëm 24 orë.

Kanë mbetur edhe

Orë
Minuta
Sekonda

Zbritja vlen vetëm online.

Përfitoni nga oferta. Zbritja zgjat
vetëm 24 orë.

Trenerka | Meshkuj | Adidas

SPORT ID

60€ 42€​

60€ 42€

garanton

Produkte
origjinale

Produkte 100% origjinale
nga top brendet botërore.

Pagesa të
sigurta

Me para në dorë &
kartelë bankare

Transport të
shpejtë

Prano produktin
brenda 48 orëve.

Kujdes ndaj
klientit

Kujdes profesional dhe
përgjigje të shpejta

garanton

Produkte
origjinale

Produkte 100% origjinale
nga top brendet botërore.

Pagesa të
sigurta

Me para në dorë &
kartelë bankare

Transport të
shpejtë

Prano produktin
brenda 48 orëve.

Kujdes ndaj
klientit

Kujdes profesional dhe
përgjigje të shpejta