Meshkuj

Femra

Fëmijë

Sporte & Lifestyle

Meshkuj

Femra

Fëmijë

Sportet

Atlete | Meshkuj | Nike

COURT LIKE 2

60.00€


Koleksioni meshkuj

Shfleto koleksionin më të ri vjeshtor për meshkuj
në Intersport
.
Qëndro i nghrohtë dhe cool me
top brendet botërore si Nike, Adidas,
Puma e shumë të tjera

Koleksioni Meshkuj

Shfleto koleksionin më të ri vjeshtor për meshkuj në Intersport. Qëndro i ngrohtë dhe
cool me top brendet botërore si Nike,
Adidas, Puma e shumë të tjera.

Atlete | Meshkuj | Nike

AIR MAX AXIS MID

131.00€

Duks | Meshkuj | Nike

AIR 5

65.00€

Atlete | Meshkuj | Nike

LEGEND REACT 2 SHIELD

114.00€

Trenerka Set| Meshkuj | Nike

CE FLEECE

98.00€

Atlete | Meshkuj | Reebok

CLASSIC LEATHER

100.00€

Çizme | Meshkuj | Adidas

DAROGA PLUS

90.00€

Çizme | Meshkuj | Timberland

BOTA SPRINT

140.00€

Duks | Meshkuj | McKinley

SKEENA HD II

50.00€


Koleksioni femra

Shfleto koleksionin më të ri vjeshtor për femra
në Intersport
Qëndro i nghrohtë dhe cool me top
brendet botërore si Nike, Adidas,
Puma e shumë të tjera

Koleksioni Femra

Shfleto koleksionin më të ri vjeshtor për femra në Intersport. Qëndro i ngrohtë dhe
cool me top brendet botërore si Nike,
Adidas, Puma e shumë të tjera.

Atlete | Femra | Nike

BOROUGH MID 2

65.00€

Trenerka Set | Femra | Adidas

FRENCH TERRY LINEAR

70.00€

Atlete | Femra | Nike

AIR MAX MOTION 2

108.00€

Duks | Femra | Nike

HOODIE

76.00€

Atlete | Femra | Adidas

STAN SMITH J

52.00€

Trenerka | Femra | Nike

SPORTSWEAR

54.00€

Atlete | Femra | Puma

ROMA AMOR

90.00€

Çantë | Femra | Nike

HERITAGE

22.00€


Koleksioni fëmijë

Shfleto koleksionin më të ri për fëmijë
në Intersport
.
Qëndro në hap me kohën
me top brendet botërore si Nike, Adidas,
Puma e shumë të tjera.

 

Koleksioni Fëmijë

Shfleto koleksionin më të ri vjeshtor për fëmijë në Intersport. Qëndro i ngrohtë dhe
cool me top brendet botërore si Nike,
Adidas, Puma e shumë të tjera.

Atlete | Fëmijë | Adidas

ADVANTAGE

35.00€

Trenerka | Fëmijë | Adidas

MESSI

70.00€

Atlete | Fëmijë | Nike

RUNNER

43.00€

Trenerka Set | Fëmijë | Adidas

HOODIE

50.00€

Atlete | Fëmijë | Adidas

GRAND COURT

30.00€

Trenerka Set | Fëmijë | Nike

FLEECE

45.00€

Atlete | Fëmijë | Nike

NEMEZIZ 19.4

40.00€

Duks | Fëmijë | Adidas

MUST HAVES

40.00€

PShfleto koleksionin e ri nga sporti juaj i preferuar

Lifestyle

Fitness

Vrapim

Futboll

Basketboll

Aktivitete

garanton

garanton

Produkte
origjinale

Produkte 100% origjinale
nga top brendet botërore.

Pagesa të
sigurta

Me para në dorë &
kartelë bankare

Transport të
shpejtë

Prano produktin
brenda 48 orëve.

Kujdes ndaj
klientit

Kujdes profesional dhe
përgjigje të shpejta