Meshkuj

Femra

Fëmijë

Sporte & Lifestyle

Meshkuj

Femra

Fëmijë

Sportet


Koleksioni meshkuj

Shfleto koleksionin e zbritjes të veshjeve dhe mbathjeve në Intersport për meshkuj.
Atlete, duksa, maica , trenerka,e shumë të tjera deri në -50%.

Koleksioni Meshkuj

Shfleto koleksionin e zbritjes të veshjeve
dhe mbathjeve në Intersport për
meshkuj. Atlete, duksa, maica ,
trenerka, e shumë të tjera
deri në -50%.

Atlete | Meshkuj | Nike

118€ 94,00€

Maicë| Meshkuj | Converse

20€ 14,00€

Atlete | Meshkuj | Under Armour

99€ 59,00€

Shorce| Meshkuj | Energetics

18€ 10,00€

Atlete | Meshkuj | New Balance

574

90€ 63,00€

Maicë | Meshkuj | Adidas

35€ 28,00€

Shorce | Meshkuj | Nike

27€ 21,00€

Atlete | Meshkuj | Adidas

90€ 72,00€


Koleksioni femra

Shfleto koleksionin e zbritjes të veshjeve dhe mbathjeve në Intersport për femra.
Atlete, duksa, maica , trenerka,e shumë të tjera deri në -50%.

Koleksioni Femra

Shfleto koleksionin e zbritjes të veshjeve
dhe mbathjeve në Intersport për
femra. Atlete, duksa, maica ,
trenerka, e shumë të tjera
deri në -50%.

Atlete | Femra| New Balance

GW500

70€ 49,00€

Maicë | Femra | Nike

30€ 24,00€

Atlete | Femra | Nike

118€ 94,00€

Fustan | Femra | Nike

30€ 24,00€

Atlete | Femra | Converse

70€ 42,00€

Maicë | Femra | Converse

30€ 21,00€

Hellanke | Femra | Nike

38€ 30,00€

Atlete | Femra | Adidas

55€ 44,00€


Koleksioni fëmijë

Shfleto koleksionin e zbritjes të veshjeve dhe mbathjeve në Intersport për fëmijë.
Atlete, duksa, maica , trenerka,e shumë të tjera deri në -50%.

Koleksioni Fëmijë

Shfleto koleksionin e zbritjes të veshjeve
dhe mbathjeve në Intersport për
fëmijë. Atlete, duksa, maica ,
trenerka,e shumë të tjera
deri në -50%.Atlete | Fëmijë | Converse

43€ 25,00€

Trenerka Set | Fëmijë | Energetics

38€ 22,00€

Atlete | Fëmijë | Adidas

35€ 28,00€

Maicë | Fëmijë | Nike

27€ 21,00€

Atlete | Fëmijë| Nike

38€ 30,00€

Maicë| Fëmijë | McKinley

15€ 9,00€

Atlete | Fëmijë | Pro Touch

30€ 21,00€

Shorce| Fëmijë| Energetics

13€ 7,00€

Përfito zbritjen nga sporti juaj i preferuar

Lifestyle

Fitness

Vrapim

Futboll

Basketboll

Aktivitete

garanton

garanton

Produkte
origjinale

Produkte 100% origjinale
nga top brendet botërore.

Pagesa të
sigurta

Me para në dorë &
kartelë bankare

Transport të
shpejtë

Prano produktin
brenda 48 orëve.

Kujdes ndaj
klientit

Kujdes profesional dhe
përgjigje të shpejta