DEAL OF THE DAY

Koha e mbetur

Ditë
Orë
Minuta
Sekonda

ENERGETICS

48.00€

24.00€

*transporti falas

Atlete | Meshkuj | Nike

Court Vision Low

71,00€

Atlete | Meshkuj | Nike

Court Vision Low

71,00€

Atlete | Meshkuj | Nike

Court Vision Low

71,00€

Atlete | Meshkuj | Nike

DOWNSHIFTER 10

65,00€

Atlete | Meshkuj | Nike

DOWNSHIFTER 10

65,00€

Atlete | Meshkuj | Nike

Tanjun

70,00€

Atlete | Femra | Nike

Court Borough Low 2

49,00€

Atlete | Femra | Nike

DOWNSHIFTER 10

54,00€

Atlete | Femra | Nike

STAR RUNNER 2

44,00€

Atlete | Femra | Nike

SUPERREP GO

108,00€

Atlete | Femra | Nike

CITY TRAINER 2

65,00€

Atlete | Femra | Nike

AMIXA

92,00€

Atlete | Fëmijë | Adidas

SUPERSTAR CF C

60,00€

48,00€

Atlete | Fëmijë | Adidas

STAN SMITH CF C

55,00€

44,00€

Atlete | Fëmijë | Adidas

VS Switch 2 CMF

30,00€

24,00€

Atlete | Fëmijë | Adidas

Grand Court C

35,00€

28,00€

Atlete | Fëmijë | Adidas

Altasport

35,00€

28,00€

Atlete | Fëmijë | Adidas

Hoops 2.0 MID

45,00€

36,00€

garanton

Produkte
origjinale

Produkte 100% origjinale
nga top brendet botërore.

Pagesa të
sigurta

Me para në dorë &
kartelë bankare

Kujdes ndaj
klientit

Kujdes profesional dhe
përgjigje të shpejta