Kujdesi ndaj klientit

Mbështetja ndaj klientëve ka qenë prioritet që në fillimet e kompanisë sonë.

Orari i punës për mbështetje
10:00 AM – 17:30 PM

Intersport Online (E-commerce)
+383 43 555 656


[email protected]

Dyqanet tona

Albi Mall

+383 49 561 730

[email protected]

Grand Store

+383 49 405 137

[email protected]

Pallati i Rinisë

+383 49 404 685

[email protected]

Fushë Kosovë

+383 49 251 891

[email protected]

Prizren

+383 49 662 786

[email protected]

Ferizaj

+383 49 446 961

[email protected]

INFORMACIONE

Për çdo pyetje, sygjerim, ankesë apo dicka tjeter ju lutem na shënoni përmes formës së kontaktit. Ne do ta lexojmë mesazhin tuaj dhe do të ju kthejmë përgjigje brenda një kohe shumë të shkurtër.


INFORMACIONE

Për çdo pyetje, sygjerim, ankesë apo dicka tjeter ju lutem na shënoni përmes formës së kontaktit. Ne do ta lexojmë mesazhin tuaj dhe do të ju kthejmë përgjigje brenda një kohe shumë të shkurtër.