landing page desktop banner

Jasht shumë ftohtë? Nxehu në InterSport.

Koleksioni Safine është dedikuar për të ju mbajtur të nxehtë dhe elegant në këtë sezon.
Liria adekuate e lëvizjes, mbrojtja nga lagështia dhe i ftohti, kualiteti i lartë i materialit e bëjnë unik këtë koleksion.
Shfletoni dhe shijoni !
mc kinley male section
man boots section deksktop
mc kinley females section
female jackets section desktop
boots section for females desktop
mc kinley female section
boots sections for kids desktop

BRENDET

Winter_Collection_SI_ig

Jasht shumë ftohtë? Nxehu në InterSport.

Koleksioni Safine është dedikuar për të ju mbajtur të nxehtë dhe elegant në këtë sezon.
Liria adekuate e lëvizjes, mbrojtja nga lagështia dhe i ftohti, kualiteti i lartë i materialit e bëjnë unik këtë koleksion. Shfletoni dhe shijoni !

Meshkuj

jacket section for male mobile
boots section for male mobile

Femra

jackets section for females mobile
boots section for females mobile

FËMIJË

jackets section for kids mobile
boots section for kids mobile

BRENDET