Transporti brenda 72 orëve

previous arrow
next arrow
Slider

TE ZGJEDHURA PËR JU

KOLEKSIONI NIKE

Shfleto koleksionin më të ri nga top brendi juaj i preferuar Nike.
Pajisu me veshmbathjet më të reja Nike dhe qëndro një hap me kohën.

KOLEKSIONI ADIDAS

Shfleto koleksionin më të ri nga top brendi botërorë Adidas.
Pajisu me veshmbathjet më të reja Adidas dhe qëndro një hap me kohën.
Front Image

MESHKUJ

Front Image

FEMRA

Front Image

FËMIJË

KATEGORITË

TE ZGJEDHURA PËR JU

ZBRITJE DITORE

Nxitoni dhe përfitoni nga oferta e limituar ditore. Zbritja zgjat vetëm 24 orë!

NIKE

Brendi juaj i preferuar tani me koleksionin më të ri pranveror

ADIDAS

Shfleto koleksionin më të ri pranveror nga top brendi botëror Adidas

ZBRITJE DERI NË 50%

Zbritja vazhdon në qindra produkte sportive nga markat më të njohura botërore

KOLEKSIONET

SPORTET

NOT & PLAZH